Fijnbakker Cools

Blog

Lees hier meer over onze fijnbakkerij!

Facebook recenties

Bekijk hier onze Facebook recenties!

Klik hier

Ons terras is geopend!

September 1st, 2017

Sinds enkele jaren hebben wij de zaak uitgebreid met een terras. Dit terras bied plaats voor 30 personen! Ons terras is omheind met glas zodat u zeker geen last heeft van de enkele voorbij rijdende auto’s in de straat! We verkiezen de werking dat de klantjes binnen kunnen komen bestellen zo...

Lees meer

Ons personeel

August 31st, 2017

Vele mensen die regelmatig een bezoekje brengen aan onze patisserie zullen al heel wat gezichten van ons personeel herkennen. Klant is koning en dat geldt ook zeker hier! Het personeel wordt opgeleid om u zo goed mogelijk verder te helpen en aan u vragen te voldoen. We stralen een warme ...

Lees meer

Cools nu

August 30th, 2017

In 1999 werd de zaak overgenomen door jong talent! Stijn Rutten en Frédéric Robben. Stijn en Frédéric leerden elkaar kennen op de Hotelschool in Hasselt waar de samen een opleiding tot patissier volgde. Negen Jaar geleden namen ze de 150 jaar oude patisserie over van de familie Jennes. Ze v...

Lees meer

150 jaar patisserie cools

August 30th, 2017

Een oud vertrouwd gezicht in het Hasseltse stadsbeeld, meer bepaald in de Kapelstraat aan de basiliek! De zaak heeft een traditie van 150 jaar voortreffelijke patisserie, roomijs en Hasseltse speculaas. De stichter van deze zaak: Theodoor Cools (1882) ging als 8 jarig knaapje in de leer bij de toenmalige bakker Buntinx. Deze zaak ...

Lees meer