Fijnbakker Cools

Cools nu

August 30th, 2017

In 1999 werd de zaak overgenomen door jong talent! Stijn Rutten en Frédéric Robben. Stijn en Frédéric leerden elkaar kennen op de Hotelschool in Hasselt waar de samen een opleiding tot patissier volgde. Negen Jaar geleden namen ze de 150 jaar oude patisserie over van de familie Jennes. Ze verzorgen tot op de dag van vandaag de traditie en de kwaliteit van de families Cools & Jennes. De fijnbakker mag dan wel 150 jaar oud zijn maar samen met een heel team achter zich, introduceren ze een dosis vernieuwing en creativiteit in brood en patisserie die uiteraard kwalitatief hoogstaand is!

Lekker gebak is hier de specialiteit van het huis. Je vind hier dagelijks meer dan 50 verschillende soorten gebak. Om de 2 à 3 maanden proberen we het assortiment weer een beetje te vernieuwen! Het zijn ware lekkernijen die mensen van Duitsland, Nederland en van nog veel verder, weten te verleiden. Wie wil, kan het gebak ook in de zaak zelf degusteren bij een lekkere kop verse koffie. In veel van de gebakjes zal je chocolade terugvinden, ook dat is een specialiteit van hier! Zo vind je nergens anders zo’n lekkere chocoladetaarten als bij Cools.

In de zomer hebben wij uiteraard taarten met alle soorten vers fruit. We passen onze taarten aan met seizoensfruit! Ook onze marsepein en koekjes zijn huisgemaakt. Heb je wat te vieren? Aarzel dan zeker niet en vraag naar onze Limburgse taarten & speciale gateau’s. Heeft u graag ijs? Ook ijstaarten zijn hier te krijgen met ons heerlijk zelfgemaakt ijs! We personaliseren de taarten graag naar u wens.

Fijnbakkerij Cools, een begrip in Hasselt en Limburg…
Hasselt … hoofdstad van de smaak!